CENTRES D’ENSENYAMENT

¿Cal destruir els exàmens dels alumnes?

Puc publicar fotos d’alumnes en el nostre lloc web?

¿En quin espai puc publicar la llista d’alumnes admesos?

Pel que fa al maneig de les dades dels menors, cal tenir especial cura, i més avui en dia, amb tota la tecnologia a l’abast de qualsevol.

A vosaltres professors, educadors, docents… us ajudem a solucionar aquests i molts altres dubtes amb els que heu de bregar cada dia.

Periòdicament escoltem notícies en relació a la publicació de qualificacions o la comunicació de les mateixes als pares dels alumnes i si aquests actes són legals o no en menors i en alumnes que ja són majors d’edat.

Es poden posar càmeres a qualsevol part del centre educatiu? Per seguretat? Per control? En quins casos poden, a més gravar àudio?

Els nostres clients resolen aquests dubtes i altres com qui està autoritzat a accedir a aquestes imatges, o quant de temps poden romandre les emmagatzemades, si cal encriptar-les, si es pot tenir accés a elles a través d’internet…

Amb la nostra formació, aquests i altres molts dubtes quedaran resolts perquè el comportament del teu centre d’ensenyament sigui exemplar i compleixi amb tots els requisits que s’estableixen en la Llei Orgànica de Protecció de Dades de caràcter personal.

La Llei marca moltes regles i excepcions que cal interioritzar per no incórrer en delictes relacionats amb la LOPD que comporten, en la majoria dels casos, sancions importants i responsabilitats que, en molts casos, són penals.

Contacti amb nosaltres i l’informarem!

 

El curs de formació de Centres d’Ensenyament i LOPD que no et pots perdre!