CURS DE VIDEOVIGILANCIA LOPD

Es poden posar càmeres en centres de treball?

Puc negar-me a que em gravin?

A quins llocs, ara, no hi ha càmeres? És bastant habitual, avui en dia, l’ús de càmeres de seguretat a les carreteres, bars, centres de treball, etc.

Amb aquest curs, vostè podrà adquirir els coneixements necessaris per poder instal·lar correctament les càmeres de vigilància complint amb la Llei i així, conèixer els drets i les limitacions que es poden aplicar a les imatges.

Existeixen elevades sancions per incompliment de la Llei de Protecció de Dades. Aquestes sancions són especialment perseguides, tant per Espanya com per la Unió Europea, en matèria de Videovigilància ja que moltes empreses col·loquen càmeres sense complir amb la normativa que estableix la llei.

Els directius responsables de la instal·lació d’aquestes càmeres i sistemes de videovigilància, i dels corresponents fitxers de tractament de les dades, han de conèixer la legislació aplicable a fi d’evitar sancions per l’aplicació de la Llei de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

El nostre curs és imprescindible si la teva empresa té o està pensant en instal·lar càmeres de seguretat a les seves instal·lacions, així com per als professionals de seguretat privada, administradors de finques, comunitats de propietaris, etc.

En el nostre Curs de Videovigilància aplicat a la LOPD, coneixeràs de mà de professionals la legislació espanyola i europea en matèria de videovigilància pública i privada així com la recent incorporació dels drons.

Es reconeixerà i designarà al responsable del fitxer, a l’encarregat del seu tractament així com a l’usuari o usuaris del sistema de videovigilància així com les obligacions d’inscripció de fitxers, tractament i manteniment de les imatges en els suports d’emmagatzematge per evitar incórrer en delictes penals , civils o administratius.

Aprendràs de forma amena i segura tota la legislació aplicable en relació a la videovigilància en Protecció de Dades i obtindràs informació dels procediments que el responsable del fitxer o el tractament del mateix ha de complir. A més, obtindràs informació del grau de compliment que la teva organització té en relació a aquest camp.

Tindràs accés a tots els conceptes i continguts, incloent normes i procediments necessaris per al correcte tractament i captació d’imatges així com informació sobre l’obligació d’inscripció dels fitxers de videovigilància a l’agència, les mesures de seguretat que has d’aplicar i els drets que tenen les persones les quals la seva imatge sigui capturada per aquestes càmeres.

En definitiva, gràcies a aquest curs, adquiriràs els coneixements necessaris per a l’adequació de les teves instal·lacions de videovigilància a la normativa per evitar sancions i, al mateix temps, complir amb la seva comesa.

Els nostres cursos, a més, tenen possibilitat de subvencionar mitjançant Fundae (Antiga Fundació Tripartita) per als treballadors, utilitzant el crèdit per a formació de l’empresa. Tots els continguts, temaris, durada i horaris, podran adaptar-se a les necessitats específiques de cada empresa, realitzant un curs que s’adapti al 100% a les teves necessitats.

Contacti amb nosaltres i l’informarem!

 

El curs de formació de Videovigilància i LOPD que no et pots perdre!