CURS PREVENCIÓ DE BLANQUEIG DE CAPITALS

Llei 10/2010 – Reial Decret 304/2014

Li vam explicar la normativa vigent i les obligacions a complir, depenent del seu sector, per complir correctament amb la Llei i evitar així sancions innecessàries.

Amb més de 20 anys d’experiència en aquest sector, ens considerem la millor empresa en Prevenció de Blanqueig de Capitals i Finançament del Terrorisme. Si realitzes els nostres cursos tindràs informació de qualitat amb consultors experts i aprendràs la legislació més actual i els procediments de control intern i comunicació obtenint les competències i capacitats bàsiques sobre prevenció de blanqueig de capitals.

Disposem tant de cursos presencials com d’una plataforma d’e-learning en la qual podràs realitzar la formació completament online al teu ritme i tenint sempre l’assessorament d’un professor assignat a cada curs amb el qual podràs contactar per a qualsevol dubte que pugui sorgir.

La legislació en matèria de Prevenció de Blanqueig de Capitals estableix una sèrie d’obligacions pel que fa a procediments, control intern i comunicació, l’objectiu últim és conèixer, prevenir i impedir la consecució d’operacions que puguin implicar Blanqueig de Capitals.

La llei, a més, estableix la figura del “subjecte obligat” i proposa una sèrie de mesures preventives que s’han de complir de forma obligatòria. Aprendràs què suposa la figura del “subjecte obligat” i quines responsabilitats ha de complir.

També tindràs tota la informació de les diferents infraccions i sancions a les que podràs enfrontar-te per no complir amb normativa vigent.

El curs està dirigit als responsables dels sectors financers i judicials així com a treballadors o qualsevol persona que vulgui formar-se en Prevenció de Blanqueig de Capitals.

No cal ser un expert en economia per realitzar aquest curs ja que està estructurat de manera que qualsevol persona entengui els conceptes i sigui capaç de treure-li el màxim profit.

 

Contacti amb nosaltres i l’informarem!

 

El curs de formació de Prevenció del Blanqueig de Capitals i del Finançament del Terrorisme i LOPD que no et pots perdre!