PERQUÈ RAPINFORMES

El nostre Lema

“La seguretat de les dades de la seva empresa és el nostre principal objectiu.”

Per això ens hem convertit en una de les principals consultores en protecció de dades a nivell nacional.

Ha tingut alguna vegada problemes quan un assessor o col·laborador es marxa de la seva empresa i comença a gestionar la base de dades dels seus clients perquè els sistemes de seguretat que maneja no són els adequats?

¿S’ha sentit manipulat per realitzar actuacions en el seu negoci només perquè l’obliga la llei? o ¿preferiria conèixer un mètode per gestionar correctament les dades del seu negoci?

Li agradaria saber si el web compleix amb els requisits necessaris per la venda online, o si els serveis que ofereix tenen les garanties necessàries?

Sent un referent no només en adaptació a la LOPD sinó també donant formació a centenars de persones al nostre país per ensenyar-los a complir amb la legislació vigent.

A través dels nostres cursos presencials es buidaran aquests dubtes i tindrà vostè i tots els seus col·laboradors o empleats les eines suficients per obtenir-lo.

Prepari’s en aquesta matèria, els nostres cursos impartits per professionals qualificats, faran que el seu entorn de treball sigui més segur.

En Rapinformes ens comprometem a salvaguardar les dades de caràcter personal no només per complir amb la legalitat vigent, sinó també per evitar possibles fuites que ens podrien perjudicar enfront de la competència i als nostres clients.

En Rapinformes tenim cura dels nostres clients i estem sempre disponibles per a qualsevol consulta visitant la teva empresa quan sigui necessari perquè la Protecció de Dades no sigui una cosa que hagis de tenir en ment i puguis dedicar-te al realment important: La teva Empresa i els teus Clients.

Et protegim davant problemes, fins i tot penals, en els que podries incórrer si no compleixes correctament amb la legislació vigent en matèria de LOPD, d’Compliance Penal, de Prevenció de Riscos Laborals i de Mesures Informàtiques relacionats amb la Protecció de Dades.

Imagina que un dels teus empleats còpia les dades dels teus clients i fa un ús fraudulent d’ells, fins i tot els ven. En aquest cas, la teva empresa com a persona jurídica, podria estar incorrent en un delicte penal que, en els casos més greus, podria portar al tancament de la teva organització.

‘Prepari’s per gestionar les dades de caràcter personal del seu negoci sense por!!!